Gratis online hulp bij financiƫle zaken

Home » » Tip: Een huis kopen tegen de laagste prijs

Tip: Een huis kopen tegen de laagste prijs

We leven in een periode dat veel huizenbezitters van hun huis afwillen of afmoeten. Dat betekent dat er veel huizen tegen een absolute bodemprijs verkocht worden. Maar wat is die bodemprijs. Voor de gemiddelde huizenkoper is dat heel moeilijk te bepalen.


Want u mag dan wel de laagste prijs willen betalen, de verkoper wil zo veel mogelijk voor zijn huis krijgen. Hoe kun je dan toch de absoluut laagste prijs bedingen?

Een goede aankoopmakelaar is dan de oplossing. En dan hebben we het over een aankoop specialist. De meeste makelaars die zich als aankoopmakelaar aanbieder verkopen ook huizen. Geen specialisten dus, en nog erger mogelijk makelaars die er zelf belang bij hebben dat de huis niet al te goedkoop van eigenaar wisselt.

Wat u nodig heeft is een specialist die geen enkele binding heeft met verkopende makelaars. Een echte aankoopmakelaar die voor u als klant een zo'n laag mogelijke prijs regelt.

Grote kennis van de huizenmarkt, veel ervaring met het aankopen en een tikkeltje psychologie zijn daarbij van groot belang. Een goede aankoopmakelaar heeft dat. Op zoek naar zo'n makelaar? Kijk dan hier bij het overzicht van beste aankoopmakelaars.Een goede aankoopmakelaar achterhaalt de absolute bodemprijs en zorgt er voor dat u deze prijs betaald. Sommige aankoopmakelaars garanderen dit zelfs, bijvoorbeeld de Onderhandelmakelaar. Deze biedt een volledige begeleiding bij het kopen van een huis. vooronder ook financiele, bouwkundige en juridische begeleiding zonder meerkosten.

Een gratis resultatenscan gaat aan het aankoopproces vooraf.

No Cure No Pay

Sommige aankoopmakelaars durven het zelfs aan om op een no cure no pay basis te werken. Geen huis? Dan ook geen kosten!
Menu :