Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Zorgverzekering met no claim korting

Zorgverzekering met no claim korting

Bewuzt is een ziektekostenverzekering van zorgverzekeraar VGZ met iets unieks. VGZ biedt met Bewuzt een no claimkorting op de aanvullende verzekeringen.Deze ziektekosten variant op de no claim bij autoverzekeringen kan een besparing opleveren die wel kan oplopen tot 20 euro per maand. Een prima initiatief!

VGZ zegt met Bewuzt mensen bewust te willen maken van hun aanvullende verzekeringen, maar het is natuurlijk vooral een instrument om zich van de vele concurrenten op de markt te onderscheiden. Zolang ze dit doen met een product dat de consument geld bespaart hebben we daar helemaal geen moeite mee.

En geld besparen, dat doet de no claimkorting op de ziektekostenverzekering van Bewuzt. Ben je verzekerd voor buitenlandhulp, de tandarts of fysiotherapie, en maak je hier geen gebruik van, dan ontvang je na een jaar 10 procent korting op de premie. Deze korting loopt ieder volgend jaar met 10 procent op tot wel 40 procent no claim korting. Dit kan leiden tot een flinke besparing.

Vooral bij fysiotherapie en buitenlandhulp is deze no claim op de zorgverzekering erg interessant. Deze dekking sluit je immers vaak uit voorzorg af terwijl het twijfelachtig is of je er gebruik van zal maken. Bij Bewuzt ben je er als enige zorgverzekering volledig voor verzekerd terwijl je er op termijn nauwelijks voor hoeft te betalen.

Een uitstekend initiatief van VGZ. De Bewuzt zorgverzekering 2018 is ook nog eens voordelig. De basispremie start al bij 101,35 euro per maand (of zelfs 86,35 euro als je kiest voor een maximaal eigen risico).
Zorgverzekering 2018 Special
Het is de tijd van de zorgverzekeringen. Daarom staat Consumentenhulp.com nu in het teken van de zorgverzekering 2018.
Menu :