Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » » Informatie over verzekeringen

Informatie over verzekeringen


Verzekeringen zijn verre van sexy. Integendeel, verzekeringen zijn dodelijk saai en eenmaal een verzekering afgesloten wil je er NOOIT meer naar omkijken.

Maar helaas is dat niet verstandig. Verzekeringen gaan om veel geld. Je kunt veel (of weinig of niets) uitgekeerd krijgen en als je ziet wat je aan een jaar aan verzekeringspremies betaalt wordt je ook niet blij. Daarom is het af en toe verstandig om toch even naar de verzekeringen te kijken. Een check of vergelijk is snel uitgevoerd en het kan je echt honderden euro's besparen of opleveren.

Tips:
  • Kijk af en toe of je verzekeringen nog up tot date zijn. Het is toch vervelend als je huis van 2 ton afbrand en maar voor 1 ton verzekerd blijkt te zijn.
  • Doe af en toe een prijsvergelijk. Een autoverzekering vergelijken gaat bijvoorbeeld automatisch, kost je paar een paar minuutjes, maar kan je vele tientjes aan besparing opleveren.


Alle informatie en tips over verzekeringen vind je op gratisverzekeringsinformatie.nl. Daar vind je informatie over autoverzekeringen, woonverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, uitvaartverzekeringen en vele andere soorten verzekeringen.

Met de mogelijkheid tot het vergelijken van prijzen en verzekeringen, een overzicht van de beste verzekeringen op ieder gebied en heel veel tips en informatie over verzekeringen.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :