Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Korting zorgverzekering: KNVB en andere sportbonden

Korting zorgverzekering: KNVB en andere sportbonden

Veel mensen zijn lid van een sportbond. Als u voor een voetbalclub voetbalt bent u bijvoorbeeld lid van de KNVB (de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond), en wie officiële volleybal wedstrijden speelt is lid van de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond). En zo zijn er nog talloze andere sportbonden waarbij men lid kan zijn.


Wist u dat zo'n lidmaatschap u een interessante korting voor een zorgverzekering kan opleveren?

Leden van de KNVB, de NeVoBo en andere sportbonden kunnen namelijk een collectieve korting en andere voordelen ontvangen bij een zorgverzekering van Zilveren Kruis. Dit is heel interessant voor sportende mensen want niet alleen ontvangt u korting op de zorgpremie, ook geeft Zilveren Kruis interessante extra dekkingen aan leden van een sportbond.

Bij een aanvullende verzekering krijgt u namelijk als lid van de KNVB, NeVoBo, KNLTB of andere sportbond namelijk gratis het Beter Af Sportpakket met Nationale Sportpolis.

Zilveren Kruis beloont zo sportieve mensen voor hun gezonde levenswijze met een aantrekkelijke korting en meer voordeel op hun zorgverzekering. Dus als u lid bent van de KNVB of andere sportbond, profiteer dan van dit aanbod.

Onderwerp:
Beoefent een sport bij een officiële sportclub / sportbond bijvoorbeeld via de KNVB (voetbal) of NeVoBo (volleybal), dan kunt u een korting op uw zorgverzekering krijgen.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :