Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Zorgverzekering, misverstand. Vergelijken basisverzekering

Zorgverzekering, misverstand. Vergelijken basisverzekering


Heel veel Nederlanders besteden veel tijd aan het vergelijken van de inhoud van basisverzekeringen van de zorgverzekeraars. Zonde van de tijd want de dekkingen van de basisverzekering zijn wettelijk vastgesteld, dus bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Alleen de prijs kan verschillen en de ene verzekeraar geeft wat meer service dan de andere.


Inhoud basisverzekering overal hetzelfde

Als je alleen een basisverzekering wilt is de prijs dus normaal gesproken doorslaggevend.

Maar als je naar de inhoudelijke dekking van het basispakket kijkt is dat bij iedere zorgverzekering gelijk.

Wel grote verschillen in aanvullende verzekeringen

Maar als je ook een tandartsverzekering of een andere aanvullende verzekering wilt afsluiten wordt het een ander verhaal. Dan zijn er wel grote verschillen tussen de verschillende zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen. Niet alleen qua prijs, maar ook qua dekking van de verzekering.

Wil je meer informatie over zorgverzekeringen? Of ben je op zoek naar de voor jou beste en/of goedkoopste zorgverzekering. Kijk dan eens op www.zorgverzekeringsinformatie.nl. Daar wordt alles bondig en duidelijk uitgelegd. Met veel tips.


Samenvatting:
Bij een basis zorgverzekering verschillen de prijzen maar is de zorg die vergoed wordt gelijk (deze is namelijk wettelijk bepaald). Wel kan het zijn dat u niet bij iedere dokter of ziekenhuis terecht kan bij een goedkope zorgverzekering. Bij aanvullende zorgverzekeringen zijn er wel grote verschillen in de zorg die vergoed wordt. Doe op Zorgverzekeringsinformatie.nl een vergelijk zorgverzekeringen om te zien welke zorgverzekering u voor u de beste zorgverzekering is.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :