Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Korting ZZP op zorgverzekering 2022

Korting ZZP op zorgverzekering 2022


Bent u een ZZP (Zelfstandige Zonder Personeel)? Dan hoeft u niet de volle mep te betalen voor uw zorgverzekering. Diverse zorgverzekeraars geven ZZP'ers een interessante korting op hun zorgverzekering. Doordat het momenteel bij veel ZZP'ers geen vetpot is komt deze besparing op de maandelijkse lasten heel goed uit.


De website Zorgverzekeringsinformatie.nl heeft een handig overzicht gemaakt van kortingen voor ZZP'ers op de zorgverzekering. Hier kunt u alle voordelen en kortingen vinden die voor een ZZP op hun ziektekostenverzekering gelden.

De kortingen worden op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen gegeven. Zo'n korting kan wel oplopen tot de maximaal toegestane 5% op de basisverzekering en soms wel 15% op aanvullende verzekeringen.

Dat is een leuke korting aangezien de gemiddelde zorgverzekering toch ruim 125 euro per maand kost. Een korting van 150 euro per jaar op uw zorgverzekering is dus makkelijk haalbaar.

Daarvoor hoeft u alleen aan te geven dat je een ZZP bent en te kiezen voor een zorgverzekeraar die deze kortingen geeft. In het bovengenoemde overzicht vindt u die zorgverzekeraars. U moet wel beschikken over een KvK nummer, anders bent u geen ZZP'er.

Onder andere CZ, Univé, Zilveren Kruis Achmea, VGZ, De Friesland en ONVZ geven kortingen aan ZZP'ers. Er is dus veel keuze. Op Zorgverzekeringsinformatie.nl leest u er alles over.


Samenvatting:
Bent u ZZP? Dan hoeft u niet de volledige zorgpremie te betalen. Tenminste, niet bij veel zorgverzekeringen 2022. Veel zorgverzekeraars geven namelijk een ZZP korting op een zorgverzekering 2022 aan iedereen met een KvK nummer. Deze korting op de zorgverzekering 2022 kan flink oplopen. Hierboven vind u een link naar een overzicht van ZZP korting op de zorgverzekering 2022.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :