Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Korting ZZP op zorgverzekering 2019

Korting ZZP op zorgverzekering 2019


Bent u een ZZP (Zelfstandige Zonder Personeel)? Dan hoeft u niet de volle mep te betalen voor uw zorgverzekering. Diverse zorgverzekeraars geven ZZP'ers een interessante korting op hun zorgverzekering. Doordat het momenteel bij veel ZZP'ers geen vetpot is komt deze besparing op de maandelijkse lasten heel goed uit.


De website Zorgverzekeringsinformatie.nl heeft een handig overzicht gemaakt van kortingen voor ZZP'ers op de zorgverzekering, Hier kunt u alle voordelen en kortingen vinden die voor een ZZP op hun ziektekostenverzekering gelden.

De kortingen worden op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen gegeven. Zo'n korting kan wel oplopen tot 10% ,

Dat is een leuke korting aangezien de gemiddelde zorgverzekering toch ruim 120 euro per maand kost. Een korting van 150 euro per jaar op uw zorgverzekering is dus makkelijk haalbaar.

Daarvoor hoeft u alleen aan te geven dat je een ZZP bent en te kiezen voor een zorgverzekeraar die deze kortingen geeft. In het bovengenoemde overzicht vindt u die zorgverzekeraars. U moet wel beschikken over een KvK nummer, anders bent u geen ZZP'er.

Onder andere CZ, Menzis, Zilveren Kruis, De Amersfoortse en ONVZ geven kortingen aan ZZP'ers. Er is dus veel keuze. Op Zorgverzekeringsinformatie.nl leest u er alles over.

Zorgverzekering 2019

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2019 special voor alle tips en informatie.
Menu :