Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Vergelijken zorgverzekering 2018

Vergelijken zorgverzekering 2018


In 2018 verandert er weer veel in de prijzen van de zorgverzekeringen. De meeste zorgverzekeringen worden flink duurder, maar er zijn er ook die juist goedkoper worden! Een goed moment om je zorgverzekering eens onder de loep te nemen. Het kan bijna altijd goedkoper!

We kunnen hier niet zo zeggen welke zorgverzekering het beste en het goedkoopste is. Daarvoor hangt de premie en de dekking teveel af van de persoonlijke situatie, en die is voor iedereen anders. Zo kan voor de één FBTO de beste zorgverzekeraar zijn, en voor de ander Avero Achmea.

Alle zorgverzekeringen zelf vergelijken met je persoonlijke gegevens is natuurlijk ondoenlijk. Gelukkig kan dat automatisch gebeuren. In slechts enkele minuten tijd worden alle aanbiedingen van zorgverzekeraars met elkaar vergeleken en weet je wat voor jou persoonlijk de beste en goedkoopste zorgverzekering 2018 is.

We hebben het dan over de Zorgverzekering Vergelijker 2018 van Independer. Een onafhankelijke gratis productvergelijker die alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt.

En bovendien krijg je bij heel veel zorgverzekeringen een flinke korting als je de zorgverzekering via Independer afsluit.

Niet alleen met de premie wordt rekening gehouden (de goedkoopste is natuurlijk niet altijd de beste), maar ook met dekking en andere belangrijke factoren. Voor 1 januari 2018 moet je de oude zorgverzekering stopzetten want anders zit je weer een jaar vast aan die oude ziektekostenverzekering.

Kijk dus ruim voor die tijd even bij de Zorgverzekering Vergelijker 2018 hoeveel geld een nieuwe zorgverzekering je scheelt.
Menu :