Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » » Private Lease: Particulier een auto leasen

Private Lease: Particulier een auto leasen

Het leasen van een auto kan ook voor een particulier heel interessant zijn. U kunt zonder beginkapitaal een nieuwe auto rijden en u krijgt iedere twee jaar een nieuwe auto.


Maar de beste reden voor private lease is wel dat u volledige zekerheid over uw autokosten heeft. U weet precies wat uw auto de komende twee jaar kost.

Private lease van een auto is mogelijk bij Mijndomeinauto of één van de andere beste maatschappijen voor private autolease. Als voorbeeld nemen we private lease bij Mijndomeinauto.

Voordelen private lease

Onderstaande voordelen hebben betrekking op private lease via Mijndomeinauto.
  • 100% zekerheid over de autokosten. Tarief is inclusief BTW, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, een all-risk autoverzekering, een inzittende verzekering, pechhulp in binnenland en buitenland en vervangend vervoer bij schade. Alleen de brandstof betaalt u zelf.
  • Bij minder kilometers kan u geld terug krijgen
  • Kortlopende contracten (bijvoorbeeld 2 jaar)
  • Standaard luxe uitvoeringen van de nieuwe auto's
  • Geen BKR toetsing
  • Geen tussentijdse aanpassing van het tarief
     

Goedkoper dan het lijkt

Private lease lijkt in de eerste instantie misschien duur, maar autorijden is altijd duur! Tel alle kosten die u met een eigen auto maakt maar eens bij elkaar op: Afschrijving, verzekeringen, belastingen, onderhoud, reparaties, pechhulp, enz. Alles bij elkaar maakt dit een bedrag waarbij de kosten voor private lease vaak ineens heel interessant worden.

En met private lease rijdt u zonder zorgen een gloednieuwe auto.

Private autolease met reclame

Uniek bij Mijndomeinauto is dat u ook een auto met reclame kunt leasen. Deze reclame zorgt voor een lagere leaseprijs wat natuurlijk erg interessant is.

Kijk op Mijndomeinauto voor alle informatie over private lease, met of zonder reclame op uw auto.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :