Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Huisdierenverzekering, vaak de moeite waard

Huisdierenverzekering, vaak de moeite waard


Een ziektenkostenverzekering voor je huisdier. Dat is nog niet zo vreemd als het klinkt. In Nederland worden er steeds meer huisdierenverzekeringen afgesloten. Niet zo vreemd. Wie wel eens een kat, hond of ander huisdier heeft laten opereren weet hoe verschrikkelijk duur dit kan zijn.

Een gebroken poot kost al snel 395 euro, een ingeslikt speeltje laten verwijderen 700 euro, een hartkwaal 3.300 euro en een hernia 3.800 euro. Veel mensen willen hun huisdier niet laten lijden als het ziek wordt, en hebben dan de keuze tussen het huisdier in laten slapen of deze enorme bedragen betalen. Een huisdierenverzekering is dan ineens niet zo duur meer.

Bovendien dekt zo'n huisdierenverzekering niet alleen operatiekosten, maar ook opname in een dierenhospitaal. En ook de minder hoge ziektekosten worden door een huisdierenverzekering gedekt. Bijvoorbeeld een bezoek aan een dierendokter en de medicijnen die deze voorschrijft.

Een huisdierenverzekering is dus het overwegen meer dan waard. Voor jezelf sluit je toch ook een ziektenkostenverzekering af?

Onafhankelijke informatie over huisdierenverzekeringen en de maatschappijen waar je deze kunt afsluiten is te vinden op Gratisverzekeringsinformatie.nl

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :