Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Groepsverzekering en annuleringsverzekering voor groepen

Groepsverzekering en annuleringsverzekering voor groepen


Als je met een groep op reis of op vakantie gaat kan het heel aantrekkelijk zijn een groepsverzekering en een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Dit is goedkoper dan dat iedereen los een verzekering afsluit.

Je betaalt sowieso maar één keer poliskosten en de prijs per persoon is normaal gesproken ook lager. Bovendien is zo'n groepsverzekering en groepsannuleringsverzekering administratief veel eenvoudiger.

Er zijn maar weinig verzekeraars die zo'n reisverzekering voor groepen aanbieden. Allianz is een uitzondering. Hier kun je goedkoop een groepsverzekering voor je reis of vakantie afsluiten.

Dekking groepsannuleringsverzekering
Je vind in het bovenstaande overzicht één annuleringsverzekering voor groepen. Dit is de enige die wordt aangeboden. Deze verzekering keert uit als de reis moet worden geannuleerd door het overlijden, door ernstige ziekte of door een ongeval van één van de deelnemers. Ook als de 'groep' failliet gaat (dat kan bij een bedrijfsuitje) of als de gereserveerde accomodatie wegvalt (bijv. door brand) zal de annuleringsverzekering voor groepen uitkeren.

De groepsannuleringsverzekering kan worden afgesloten voor groepen vanaf tien personen. Volg de link hierboven voor meer informatie over deze groepsverzekeringen.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :