Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » » Inkt voor de printer: Online veel goedkoper

Inkt voor de printer: Online veel goedkoper


Inkt voor uw printer nodig? Dan is het raadzaam om deze inkt online te kopen. De prijzen van inkt liggen bij webshops veel lager dan in de gewone winkels.

Als u kijkt bij de beste online winkels voor printerinkt en de prijzen die u daar aantreft vergelijkt met de prijzen die worden berekend door boekwinkels, computerzaken en andere winkels dan zal u tot de conclusie komen dat de online prijzen soms wel tientallen procenten lager liggen. Zelfs de speciale printerinkt-winkels die in steeds meer winkelcentra opduiken zijn aanmerkelijk duurder dan hun online collega's.

De besparing is al groot als u de prijzen van de inkt cartridges en toners van de printerfabrikanten met elkaar vergelijkt, maar helemaal groot wordt het verschil als u kiest voor inkt van de huismerken die iedere online aanbieder van inkt aanbiedt. Deze white label inkt cartridges willen qua kwaliteit wel eens wat minder zijn dan de officiële fabriekscartridges maar qua prijs is deze inkt aanmerkelijk goedkoper en ze gaan meestal veel langer mee dan de officiële inktcartridges van de printerfabrikant. Dit eenvoudigweg doordat de fabriekscartridges minder met inkt gevuld worden.

Of u nu kiest voor een goedkope huismerk inkt cartridge of officiële inkt van de printerfabrikant online bent u een stuk goedkoper uit. Dat heeft alles te maken met de grote concurrentie op internet. Webwinkels die inkt verkopen moeten elkaar immers continue beconcurreren terwijl de inkt verkoper in de winkelstraat nauwelijks concurrentie heeft. Tot zijn klanten het online kopen van inkt ontdekken!

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :