Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » » Korte leningen: Niet goedkoop, wel handig

Korte leningen: Niet goedkoop, wel handig


Sommige mensen hebben altijd een veilige financiële reserve op de bank staan. Een fijn gevoel voor als je ineens met kosten wordt geconfronteerd. Bijvoorbeeld omdat de verwarmingsketel of de kookplaat het begeeft. Maar niet iedereen is zo gelukkig.

En als u geconfronteerd wordt met een defect fornuis of een kapotte verwarming, dan kunt u ook niet even een paar weken wachten tot uw salaris binnen is. Dan moet er gewoon geld zijn. Maar wat als u die contanten niet heeft?

Als wachten geen optie is kunt u overwegen om een kleine korte lening af te sluiten. Er zijn diverse kredietverstrekkers die dit soort korte leningen aanbieden. Kijk maar bij de beste aanbieders van korte leningen. Het gaat om leningen van niet meer dan een paar honderd euro met een looptijd van nog geen maand. Deze korte leningen kunt u zonder veel gedoe razendsnel afsluiten. Zo kunt u uw investering doen, en bijvoorbeeld een vervangend keukenapparaat kopen, en de lening weer aflossen als u enkele weken later weer geld heeft. Zelfs een BKR registratie hoeft daarbij geen probleem te zijn.

Dit soort leningen is relatief duur, dus gebruik deze kredieten niet als u niet binnen afzienbare tijd kunt aflossen. De korte leningen zijn echter wel ideaal om een afzienbare termijn te overbruggen.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :