Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » » Beleggen in vastgoed, eenvoudiger dan u denkt

Beleggen in vastgoed, eenvoudiger dan u denkt


Nu de crisis op de huizenmarkt zijn dieptepunt heeft bereikt is beleggen in vastgoed weer bijzonder interessant geworden. En beleggen in vastgoed / onroerend goed is tegenwoordig heel eenvoudig.

Kijk bij de beste websites om te beleggen in vastgoed voor sites die vraag en aanbod op het gebied van beleggen in vastgoed / onroerend goed bij elkaar brengen. Een minimaal rendement van 7 a 8 procent is volgens Beleggingspanden.nl realistisch. Daarbij is beleggen in vastgoed veel rendabeler dan uw geld op de bank zetten en het brengt minder risico met zich mee dan beleggen in aandelen. U investeert immers in een pand dat altijd een zekere waarde heeft.

Bij Beleggingspanden investeert u rechtstreeks in een pand dat reeds is verhuurd (een beleggingspand). Daardoor komt er meteen maandelijks geld binnen. Op de website staan meer dan 500 van deze panden waarin u kunt investeren. Naast de koopsom wordt ook de jaarlijkse huursom vermeld zodat u meteen kunt zien wat u maandelijks voor uw investering terugkrijgt (naast een eventuele waardestijging).

Ook worden de gegevens van het huurcontract nauwkeurig vermeld. Dit zijn immers belangrijke gegevens als u in het vastgoed / onroerend goed wilt investeren. Denk hierbij aan de looptijd, de waarborg, eventuele afspraken over aanpassingen van de huursom, energiekosten en natuurlijk alle gegevens over het pand.

Kijk op Beleggingspanden voor alle informatie over het investeren in vastgoed.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :