Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » » Zonnepanelen, financieel aantrekkelijker dan nooit tevoren

Zonnepanelen, financieel aantrekkelijker dan nooit tevoren


Landelijke subsidies, regionale subsidies, en steeds lager wordende aanschafprijzen. Zonnepanelen zijn momenteel aantrekkelijker dan nooit tevoren. Wie nu zonnepanelen aanschaft heeft deze binnen 7 a 10 jaar terugverdiend. Daarna begint het grote verdienen!

Vanaf dat moment kunt u de energie van zonnepanelen als gratis beschouwen. En dat gedurende meer dan 30 jaar, want dat is de termijn dat zonnepanelen meegaan.

De overheid geeft momenteel nog hoge subsidies op de aanschaf van zonnepanelen. Maar wilt u hiervan profiteren, wacht dan niet te lang, want de overheid hanteert een maximaal budget per jaar en op is op. Bovendien verwachten we dat de overheid in deze tijd van bezuinigingen en lastenverzwaring binnenkort op deze gouden regeling gaat beknibbelen. De kans is zelfs groot dat de hele subsidie op zonnepanelen verdwijnt. Wacht dus niet te lang met investeren in zonnepanelen.

Bovendien valt het plaatsen van de zonnepanelen onder het tijdelijke lage BTW-tarief dat voor verbouwingen geldt. Ook deze regeling is tijdelijk, dus nog een reden om snel actie te ondernemen.

Alle informatie over zonnepanelen, de subsidie en de prijzen (inclusief prijsvergelijk) vindt u op de website Zonnepanelen Energie.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :