Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » , » Univé zorgverzekering extra interessant bij andere Univé verzekeringen

Univé zorgverzekering extra interessant bij andere Univé verzekeringen


Voor mensen die een autoverzekering, inboedelverzekering of andere schadeverzekering bij Univé hebben lopen is het heel interessant om daar ook een zorgverzekering af te sluiten.

Als u één of meer Univé schadeverzekeringen hebt kunt u namelijk op uw Univé basis zorgverzekering wel tot 10% korting krijgen. Dan spreken we toch over een bedrag van zo'n 125 euro per jaar. Per persoon!

En dan te bedenken dat de Univé zorgverzekering al één van de goedkopere basisverzekeringen is.

Rekenvoorbeeld

Hoe hoog de korting precies is hangt af van de soort verzekering. Maar de eerste 1,5 procent korting krijgt u hoe dan ook. Wat daar bovenop komt is afhankelijk van de verzekering. Een autoverzekering levert bijvoorbeeld 3% extra korting op de basisverzekering op. Heeft u twee auto's verzekerd bij Univé dan krijgt u dus 1,5%+3%+3%=7,5% korting!Heeft u ook een Univé inboedelverzekering? Dan komt er nog eens 3% korting bij. Helaas krijg je dan geen 10.5% korting maar 10% korting. Dit is namelijk de maximale korting die wettelijk op de basisverzekering gegeven mag worden.

Ook andere schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers tellen mee voor de kortingsopbouw. Hiervoor bedraagt de korting per verzekering 1%.

Al deze kortingen gelden per maand. Als je gedurende het jaar dus een extra Univé schadeverzekering afsluit krijgt u met ingang van de volgende maand extra korting op uw zorgverzekering. Helaas neemt de korting af als u een verzekering stop zet.

Let op! Op de basisverzekering van de zorgverzekering mag vanaf 2020 wettelijk gezien nog maar maximaal 5% korting gegeven worden.

Hier vind u de prijs en alle andere informatie over de Univé zorgverzekering

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :