Gratis online hulp bij financiële zaken

Home » » Snel je auto verkopen via internet (tegen een eerlijke prijs)

Snel je auto verkopen via internet (tegen een eerlijke prijs)


Je auto verkopen kan tegenwoordig heel makkelijk via inkopers die landelijk via internet werken. Je hoeft niet met je auto te leuren maar krijgt meteen een eerlijk bod. Deze diensten zijn gratis, dus probeer het gewoon eens uit!

Tienduizenden auto's worden in Nederland op deze manier door hun eigenaar verkocht. Deze aantallen geven wel aan dat het interessant is om zo je auto te verkopen. Betrouwbare auto-inkoop sites bieden namelijk een eerlijke prijs en alles gaat snel en makkelijk, je bent zo van je auto af en je hebt het geld razendsnel binnen. De bedragen die je voor je auto krijgt liggen hoger dan particulieren je bieden via sites als Marktplaats en het loont zelfs de moeite om een (gratis) taxatie te laten doen als je van plan bent je auto in te ruilen.

Vaak is het aanbod van de auto-inkoop site en de extra korting die je bij niet inruilen bij je nieuwe auto van de dealer krijgt samen interessanter dan de inruilwaarde die je anders bij de dealer zou krijgen.

Een goede prijs en geen gedoe, wat wil je nog meer!

Voor jou als verkoper is het minder interessant dan de prijs die je krijgt, maar wat gebeurd er met jouw oude auto als je deze verkoopt aan zo'n site? Dat verschilt per auto inkoop site. Wij Kopen Autos is bijvoorbeeld onderdeel van de Duitse auto-inkoop gigant Auto1 en koopt alle auto's zelf op waarna ze ze doorverkopen aan een groot veilinghuis. Kleinere inkoopsites als Autovendi laten het bod uitbrengen door aangesloten auto-inkopers. Overigens merk je daar als verkoper van de auto weinig van. Het is ook niet zo interessant, wat voor jou geldt is een zo hoog mogelijke prijs voor je auto!

Probeer deze auto-inkoop sites gewoon eens uit, het is gratis en in eerste instantie hoef je alleen maar je kenteken in te voeren.

Zorgverzekering 2023

Het is weer zorgverzekeringen tijd. Kijk bij onze zorgverzekering 2023 special voor alle tips en informatie.

Menu :